HATA MEDIA.....MARKT

dålig uppdatering.. jag vet! men ska bättre på den saken
i veckan har allt gått bra förutom att jag inte fick sommarjobbet på kyrkan
men är första reserv..är det bra eller? får hoppas på att de som har jobbet inte vill ha det
idag ringde dom från mediamarkt att felet på min telfeon har jag åstadkommit med!
HATA DE JÄVLA F*TTORNA!.. ska fan stämma dom. nu är det andra gången för mig de händer!


idag så slutade jag tidigt, vid ett tiden.. skönt! sen for jag till rebcka och klippte hon,
sen till stan och fick med mig hem jordgubbar och en juice..
nu ska jag ta och plugga till fetaste provet imorgon sen lite jordgubbar..
vad händer imorgon på sista?

FREDAG!

min dag har varit slapp som attans! datakundskap,svenska sen lili, hur enkelt som helst
på lillin så hade vi dans, det är faktiskt roligt om man kan dansa :)

jag hade nyss dansat med albert och jag stod och dansa med isac, sen blevalbert ensam :(:(
isac - där albert har du en ledig tjej
albert - jag dansar inte med tjejor
då hade jag nyss dansat med han! HAHAHA fyyfan :) men han menade nått annat
men de säger ja inte här! =) hahaha, men dum ändå :)


efter dansen for jag coh crilla till stan, sen blev det birsta och nu hemma
väntar på att få grillat kött i min mage, muums! sen ska ja va med kristian ikväll
kanske blir så att man hamnar hos crilla och rebecka! :) ha en bra helg!

pink - dear mr president..älska!

igår var jag barnvakt åt skrotungen albert..go unge! fick tvp unndra för två timmar inte illa! cred till ella och janne
var ute i lekparken och gick runt i granlo med han, skön unge! så varje onsdag kommer jag barna åt han


idag så fortsattte mitt liv som vanligt fast två hundra spänn i plånkan. Kände att jag gjorde bra ifrån mig idag på skolan, svenskan satt jag tyst som en..sen på ulsen så skulle vi göra ett stort arbete på en lektion cohjagklarade det gallant. jag satt kvar,alla andra var klar men jag var noga :) sen stack jag till stan och väntade in rebecka.. hittade ett par yrsnygga skor som jag tänkte köpa och ett par leggings eller två par leggins..
ikväll blir det slapp, men imorgon händer det grejjor men vad som händer det får ni alla se!

JUst nu

nuu just nu siter jag hos min kusin moa debeau som äntligen är hemma i sundsvall½ underbart, medans jag sitter här och tjuuvlånar datron är hon i duschen och smy tar på hennes höna.. pinsamtjej ;$
idag var min dag bra, vi hade ingen datakundskap.. så det blev en kort dag idag! men imorgon blir det ännu kortare.. börjar 11 25 och slutar 13 10 som alla andra onsdagar. Imorgon ska jag vara barnvakt åt en tvååring, myys :)))) sen ska de bli tvn..

egentligen borde jag göra min läxa nu men jag ha ingen orka.. har tappat all ork till skola och nått ord med skola.. kom igen nu viktoria =)

FINALLY!

JAAA!!!! MOA MÄRTA DE BEAU IS HOME! lite kärlek kommer jag att få här i veckan <3333333 ikväll har jag varit bänkad framför teven och sett på ALLA mina favvo program. Just nu är det wipeout..men de blir jobbigt dåochdåp. Annars sittr jag på msn och porrissnackar med moa.

Imorgon börjar helvetet igen, eller inte så rastisk skajag vara! (fy) .. men jag älskar inte skolan kan man säga...menkul att träffa alla igen :) sen slipper jag ju vara me dpå judo imorgon,det är ju lite potisivt med mitt ryggskott. Efter skolan ska jag och kristian till stan en snabbis. Han ska köpa en presont till emelie som fyller 3 år imorgon. thihi ;d då blire uffes go'tårta..

jag ska faktiskt ha lite smisk nu för jag ha inte gjort min läxa, men jag kanske gör den i sängen.. när jag har lite nattsudd innuti mig! men smsa mig gärna mina hoomies!

massa mys och såånt, <333

jag åkte till min snuskiga kille igår :)) kom dit och tittade lite på beck,älskaaa! sen blev det en tripp till matfors där therese och lars höll till. Blev lite epa glid sen sociala. Vid elva åkte jag och kristian in till stan, drog en hambugare på bigboy.PRISVÄRT TILL TUSEN! Efter de åkte vi hem och sov. Vaknade vid tio idag, fika litesådär.. fixade håret på kristian lillasyrra sen så kom la familia och hämtade mig. Sen blev det mormorochmorfar. Blev lite käk och social igen. Sen he till silj ;(    ikväll blire favvoprogrammen och läxa..       

igår var jag på birsta med mammi,det blev några inköp..en tröja,leggins kofta och skärp! det var behövande..men nu är mina money slut ;(( men snart den 30:e.. eller inte!! nu ska jag hoppa in i duschen.. eller inte hoppa för mitt älskade ryggskott men kanske krypande in i duschen!

C U

pissoff!

min dag blev inte som jag hade tänkt mig,från början av dagen var allt bra.. sen åkte jag på träning. Började värma upp coh jogga lite..sen bryter jag ihop, kan inte springa eller stå. så jag hamnade på konstgräset liggandes. En i laget som utbildar sig till sjuksköterska försökte hjälpa mig. Men de funkade inte, jag låg där för att försöka ens att rör på mig. Det gick fan inte!! men jag gav inte upp, jag tog flera gånger djupa andetag och försökte. Men efter 1½ så tog jag mig upp på benen. Ringde efter mamma sen åkte vi till akuten.De jobbigaste på akuten är att man ska vänta, sen när man väl kommer in till ett rum då ska man förklara flera gånger för olika personer vad som har hänt. Men tillslut så fick jag träffa en sjukgymnast. Hon kom fram med att jag hade ryggskott. Och om mina ben skulle värka så skulle de kunna vara diskbrock. Men det var positivt att jag hade bara ryggskott. men sen fick jag åka hem. Fyfan säger jag bara, att ha ryggskott när men ska duscha. Det gick så jävla illa så mamma fick hjälpa mig. Men nu känns det bättre. Ju mer jag rör på mig ju mer släpper det. Men jag börjar gruva mig för morgon dagen då jag har sovit i timmar sen ska jag försöka röra på mig. Men that's my story

ikväll blir det lugnt, mamma och pappa ska på fest. Sen kommer kristian, då blire väl epaåkning :))))

PÖSS

the night keep on going!

kvällen bara fortsätter och jag går lägger mig. Snart så får jag mitt bästaste försörjnings skål i näven. Nämligen puppcorn! ska berätta en sak, att popcorn sviker aldrig..det lämnar inte en oavsett hur man mår, Den stannar kvar hos en, jag älskar popcorn! <3  nu ska ja göra saft,

C U

det låter underbart!

det blir bara bättreochbättre..nu är det simsons jag hör på teven, det är bra fast jobbiga  självasteröster när man inte ser på programmet!

ja vad har man åstadkommit med idag då? ätit och ätit och återligen ätit. Men imorgon ska det hända lite grejjer, jag tänker sova ut till en viss tid.. sen träna på westhagen. Efter  blir det att lämna igen några filmer sedan hämta mitt nya överkast som mamma har bajjat åt mig :') sen hem och duscha.. ensam hemma på kvällen? tvinga hit killen min kanske?

det återstår och ser!

ooh-noo

okej nu är rudolf borta från mitt huvud men nu är det fab 5 som är igång på teven, kan det bli värre? jag måste verkligen ta och hitta på något. Eller så tar jag min patetiska kropp och lägegr mig i soffan och sef på fab 5. j-aaa gärna!

:c

snart börjar allt igen!

så här kan det inte vara, sitter vid datorn och lyssnar på rudolf som är igång slagen på teven. måste göra något, kanske går ut och går =)!  igår åkte jag till älskling, när jag kom dit så var han och fixade sin epa.. men de sket jag i så jag slog igång en film..det blev en till också,men efter två timmar då kom han =p vi bastade och badade bubbelbad,schöönt! sen blev det film två gånger! :) sen sova, ;d imorse sov jag ut, fick tacos till frukost sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Somsagt lyssnar på rudolf, x) nej det går inte längre!

- 0703159517

en tisdag<33333

ändrade planer!!
ingen bowling, nej-nej medans frida får de skönt
så ska ja och ida få de skönt i ett solarium..
idis ska hämta mig sen drar vi till stan och solar
sen ska de bli lite hårfärning, sen massvis med popcorn

och du kristian.. jag älskar dig<3

mycket trevlig början i veckan

jag och kristian drog till nedansjö för att vara med lars och therese
vi åkte dit och glodde lite på tvn, sen satt vi oss alla i epan
och åkte in till matfors för att köpa de vi skulle ha till kvällen
det blev mat och chips, sen tog jag och therese en sväng i matfors!
kom hem och gjorde mat och hade det trevligt..sen gick vi ut och gick
va ute väldigt länge, gick ner till brygga sen gick vi vid järnvägen
sen var vi på väg hem, skönt med luft iaf!

kom hem och tog fram ett spel,picatioanry?
jag& kristian var först ett lag, men jag säger så här
tur att vi har tur i kärlek istället!  men jag & therese var oslagbar!
efter spel blev det film, sen sov, och svettas sönder gjorde jag & kristian inatt
jävlar va varmt det var! men vi klev upp tilslut fikade och ent ill film
nu sitter jag hemma och ikväll ska jag bowla,nice(!)

dålig uppdatering!

påsklovet började underbart! fredags så kom jessica till mig och vi satt och myste ensamhemma hos mig framför teven,sen när vi satt där fridfullt så ser jag en skugga vid dörren sen sticker det ut ett huvud där.. då gallskrek jag som inihelvete! spåå var det kristian som kom så plötsligt! jaghöll på att skita knäck :)))) hahah, så fuuuuuult..jessica så pulvrig som hon är trodde hon att jag blev rädd förmin egen hund? (i) cleaver girl!  när min puls hade sjuknit sp gic jag och jessica in i bastun med ansiktsmask på och satt coh snacke lite. Vi tre satt där i mitt teverum så kände vi för att åka nånstabns, vi åkte in till stan och tittade lite. Sen våldtog vi bäcström fina lyra i bergsåker. affe niklasx2 salze ante hanpuslundberg var där. mycket trevligt! tittade på när affes hår flög av och en rakapparat. Sen åkte vi hem och sov vid fyra tiden!

lördagsmorgonen känner jag att nån tar tag i imin vadoch klämmer till. Då var det jessica som komoch pilla på mig. jagcoh kristian sov till halv tolv. record! vi åt lite frukost sen tvingade vi med kristian till birsta. Det var nära att jag drog till ett löp på ett par skor.. men jag stod imot smärtan =) efter bista åkte jag och jessica hem hit oxh åt lite påskmat och slappa mycket på mitt ru. När det var dags att göra nått tog vi bussen till stan och.. jaa vad gjorde vi där? det håller jag och jessica tyst om! :D sen skulle vi till bresand där linksi var. men när vi satt på bussen på väg så orkade vi inte.. så vi hoppade av vid hemmakväll och gick in och köpte gotta och åkte hem! :) sen kom kristian, sen sov vi alla=)

idag så har vi sett påfilm och slappat.. varit med mina bästa och myste på.. sen pissade min kaninjävel i sängen! SKIT NER DEJ! :)))) nu har alla åkt hem och jag ska städa upp lite här i mitt hus och kanske gå ut och gå när det är som vackast?

hostig!

akutarg är jag..men det jag är arg om håller jag inom mig

jag åkte iväg och såg mitt lag spela mot indal med mammsen
träffade mina goda vän annica också! det blev 1-1 på matchen..bra!
sen bestämde jag och jessica att vi ska chilla med varann ikväll

vi åkte och hyrde en film,så sen kommer jesica och gör min kväll bättre
men imorgon vet jag inte alls..tydligen ska min pojkvän på epaträff
hur coolt är inte det då?..Ijustloveit
nuu ska jag städa upp lite på mitt rum!

jag är snorig!

imorse vaknade jag upp hos min kristian
jag drog iväg vid elva tiden till stan,
jag gick och hämtade ut min jacka, som jag även köpte!
mycket happy,ännu en till jacka i min closet!

jag tog matfors bussen hem till katta,19 år idag!
var där länge, hon bjöd på nudlar och glass!
vid fem tiden kom mammah hämtade mig
sen hämtade vi upp kristian,

förut fick jag leta mitt påskägg i huset! tradition förfan!

jag hittade det, gooodiiiiis plus pengar! loveit
nu sitter kristian och tittar på filmen ..evaochadam
jag ska snart lägga mig ithink
och imorgon ska jag se mitt lag spela en match
jag kan inte va med min rygg är paj och FÖRKYLD ;ooooo

ciao

fukkk på er!

less jag blir, rebecca berättade nyss att en som vi ''känner'' till..hon har förlovat sig, det är inte något hemskt för er men för mig..jag dööööör ;o jaghar liksom varit tsm med min kille snart tre år.. men alla jävlar som har varit tsm i nån månad ja dom förlovar sig (y) .. dessa människor har inte varit med om de mesta i sitt förhållande bara på några dagar ;o menmen.. man kan vara tsm utan att förlova sig!

idag så kom lindispindis tillbaka till skolan, hon var inte där igår =p lltid sånna ävla historier att berätta.. SPLASH! hahahha
vi hade ''påskpyssel'' idag.. vi SKULLE göra en figur, för att visa attv i kunde den! LAMT! sen kunde vi sluta, sen blev det film.. en f -ukkade präst betättade om påsken.. ännu roligare sak på dagen! sen blev det tååårta och kareoke .

efter skolan blev det snabbis på stan sen hem.. ikväll ska jag umgås med mina småkussar! och min underbara pojkvän, lööveit!

och förresten så kom ida hit igår, vi MÖÖÖS PÅ.. like the old time! jag älskar dig vännen!

tråkigt!!!

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET !

Du är kär nu - ja det är jag
Du har sårat någon så den börjat gråta - japp
Någon har sårat dig så du börjat gråta - oja
Du har haft ett förhållande som varat över 10 månader - jaa
Du har haft ett förhållande som varat över ett år -jaa
Du har haft ett förhållande som varat över två år - jaa

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - jaa
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - jaa
Jag har smygit ut utan lov - jaa
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - jaa
Jag har en hemlighet som ingen vet - jaa
Jag har fuskat i ett spel - jaa
Jag har struntat i ett prov - jaa

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - jaa
Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - joruu
Jag har tagit mediciner mot depression - nepp
Jag har aneroxi / bulimi - haha, ibland önskar man det!
Jag har sovit i en hel dag utan att jag behövt det - nepp
Jag har vaknat gråtande - japp
Jag har somnat gråtande - japp

DÖDEN

Jag hatar begravningar - jaa
Jag har sett någon död - nej
Någon nära till mig har försökt begå själmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha, jaa
Jag har sett en fallande stjärna - jaa
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - jaa
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - kankse?
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - haha,japp
Har sparkat en kille mellan benen - men absolut!
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej men skulle vilja!
Har lekt sanning eller konsekvens - jaa
Druckit en hel liter mjölk på en timme - jaaa
Jag har medverkat i en teater - jaaa
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - jaaajjamen
Du har fångat en snöflinga med tungan - Japp
Jag har suttit på ett tak på natten - njaaa
Jag har aprillat någon - haha, ja flera gånger!
Jag har åkt taxi - jaa
Jag har ätit sushi - nepp
Jag har åkt snowboard - jaa


orkar inte!

snabbt; min helg var kanon! barnvakten gick jätte bra
söndagen jätte tråkig, nu jätte less och knäpp i huvudet
tänker släcka mina två ögon och räkna dagarna till lovet

kanonkväll!

gårdagen var kanon!efter skolan hänkade emelie och jessica med mig hem, sen när jag kom hem var karin sara och crilla här! vi slappa sen kom linnea, då började vi med käket.. sen åt vi tacos,satan va hungrig man var! sen när vi dukade undan slappade vi lite mer och slog på en film, låt den rätte kom in! sög jue balle!   sen kom rebecka då satt vi coh sociala med hon när hon käkade. Sen blev det plaska i badtunnan! superhärligt! vi satt i tunnan mer än två timmar, rulla i snön hann vi okönså med! efter tunnan gick vi in och bytte om. Sen blev det fruktsallad,glas och grädde <3 

linnea och rebecka stack efter fruktsallladen. Men vi andra myste på och hade det trevligt! när  det var dags att sova så skulle jag bäda åt alla, och crilla va som tröttast! vi körde upp en syltburk i ansiktet på hon bara för att hon skulle piggna till.
det var tre st i min säng, två i bäddsoffan coh en på madrass. När vi alla hade lagt oss och sådär så rtinger rebcka och ska komma in igen, då bäddade jag fram en till och hon slagga på golvet! sen blev det godnatt

imorse så blev det fetaste frukosten.. skönt på en lördag! sen åkte alla iväg, tack för en trevlig kväll flickor<3
nu snart ska jag iväg och va barnvakt ,

CU

en lapp till fattigare!

idag är det ju så-klart en kort dag för viktoria de beau på bf!
börjar 11 25 slutar 13 10..fantastiskt!!
efter skolan åkte jag till stan och träffade min vän jessica
vi åkte till birsta,jessica ska bli stor och skaffa jobb!
så hon sprang runt och lämnade CV
ja och vad gjorde jag medans kan ni ju undra?!
jag fick inte vara i närheten när jessica gjorde det där
så jag fick gå och gömma mig någonstans!

men i allt springande hann jag med ett köp
köpte en tröja från gina, kort modell
grå & rutig en såndär inte jätte fin och inte jätte ful
men jag gillade den skarpt ändå,

ikväll ska det bli lite plugg för första gången på länge
sen ska jag se så-klart greys anatomy!
sen blire mys med min älsklinhhhhg
för han dissar mig i helgen :((((((

RSS 2.0