hemligt

kom nyss hem från kovland..

då ställer ni frågan, WHAT KOVLAND?
då säger jag att jag var dit och tittade på ett hus
då säger ni, VADÅ FÖR HUS?!
då säger jag.. nana, de tänker jag inte berätta för er
då säger ni..kom igen
då sägerjag..nej (knipper mun) det blir en hemlis

KAXIGT


dagen O

nu sitter man på skolan igen, och ska hålla på med min dröm semester, de är ganska enkelt. Ska ju berätta om min resa från rhodos så jag behöver ju inte bry mig om hur mycket det kostade för jag bestlade ju inte alls :)

efter skolan idag ska jag träffa jessica sen ska köpa ut min TIMRÅ biljetter! tjalala.. sen kika på tröjor för är sugen på att köpa en och en ny fin jacka.. men min mamma som läser detta hon vill ju inte det men de SKITER jag i! =D=D


jobbjobb

blev en bra kväll med vilmapilma, vi tittade lite påö tv och snacka med rebecca på msn.. sen sov vi. schöönt! : )

idag åker jag till kristian efter skolan, ja titta på tv blir det, huahua!

nää nu ska ja fortsätta med mitt arbete!

Kurra igen i min mage

sista lektionen nu, jo det ör sent men jag klagar inte. Efter skolan möter jag upp vilma sen ska vi leka med varann hela kvällen. Man vet aldrig vad vi kan hitta på.. imorgon börjar jag tio, mycket skönt ingen historia på flera lektioner på länge, men ja klagar inte :)

kanske ska snacka med arman lite nu, han håller på att planera att vi ska plundra bnått hus, men vart var det sidsjön sa du? eller skönsberg?! Wish me good luck!

kurrar i min mage

sitter nu och har estiskbild, men jag vetinte vilken bild jgasnka trycka upp på mitt linne ir tshirt..det blir nog bra! :)

sen är det lunch, fiskgratäng :o äckligtäckligt det blir nog hårdbrödmackor för min del! sen efter skolan blir det min larsson! :):):):):):):)

boring..

blir små och korta inlägg idag, men om de inte finns nå vettigt att säga så får de bli så här.. har sett på oth sen kört igång tvättmaskin och nu ska ja avsluta mitt arbete. Kul söndag, ääh de är så här de ska vara :)

jobbigt

tar en paus nu en lite stund, har gjort klart två arbeten..ellä nästan två, den sista frågan är krånglig, måste fråga crilla.

Förut bestämde jag och wilma att vi ska vara med varann imorgon, åker till hon imorrn efter skolan. Mycket bra, ikväll blir det oth å lite mer plugg.. SES







och min lördag!

ja just de, men kille har dissat mig ochåkt iväg till innebandy, men man kan ju förstå han..han ville ju se uppvärmningen. om man är onormal så förstår man killen ju!  Menmen, igår var vi ju barnvakt åt maja anton och pär, det gick fint! vi tittade på hockey(timrå förlorade), lekte kurragömma och såg jallajalla. Åt onttigheter så man sprack..

idag har man inte gjort så mycket, kristian och ja såg filmer, men jag sov båda..svintrött. Men nu är ju sketapigg, ska ju trotsallt plugga,har as många arbeten som ska in, gjort klart ett arbete nu. Oyeah, sen blir det tvtittande. Puss på det!

todelo

nu snart åker jag iväg och är barnvakt, blir där hela lördags kvällen!

smsthankyou

åkningsfredag

ja vad ska man säga om gårdagen? hmm.. det var ju en hälsodag, jag kristian och christine var med tappert. På morgonen hade vi friskisochsvettis, fyfan säger jag bara. Min kondition liggr på havets botten..ska försöka arbeta upp det, lite iaf :) sen på eftermiddagen skulle vi åka inlines, jajustde! vi skulle åa runt norra berget, och åka nedför tivolibacken. Kyss er i häcken! man rullade som satan när man bara stog på plan mark. Så vi tre orkadeitne så vi skulle gå till första kontrollen men de orkade vi inte heller! haha, bra dag! men mycket frukt blev det

på kvällen blev det attajg åkte till christine där tony och linda var, sen kom rebecca.. Sen kom shildt(?) och ägget och hämtade oss. Vi åkte bil hela kvällen. Niklas hade tagit körkortet samma dag..ja det blev en sväng över hela sundsvall. Mycket trevligt! Jag och crillis kom hem kanske vi halv ett nått sånt, sen blev det atts sova efter att ha kikat på sein..field?

Ikväll ska jag vara barnvakt och kristian sällskapar, nu ska ja duscha sen ska jag och mamma åka köpa bhar till mig Finally!   



Vi skulle visa våran idrottslärare att vi gick långjävla granloholmsbacken :|

snyggjävlar!

ni är tråkiga

ja vad ska man säga.. min dvd har sitt eget lilla liv,jag kenny och kristian börja se wallanders nya,sen så hoppar avsnitten. Ja de älskade vi ju alla så vi satt där och njöt medans vi fick se hela filmen i speed.
Men sen så tyckte vi..nää så kul är det inte så vi slog på johanfalks nya, ja den funkad jue iaf. Nu ha vi sett den och nu ska vi väl typ göra ingenting..  

men imorgon ska vi alla tvåor ha en hälsa dag, haha..jag crilla och kristian ska första på friskisochsvettis sen ska vi åka inlines! blir mycket bra!    på kvällen blir det väl att vara hos crilla och kanske åka bil

hopp in i duscha..

nu sitter jag å småpratar med min urgulliga pojkvän, eller urochur vet jag inte ;o :) ikväll ha ja vare barnvakt,tittat lite på film och annat småttochgott. Imorgon är det en lite jobbig dag faktiskt..idrott och nån kosert! nejtack!

sen efter skolan ska jag och kristian åka och hyra wallander och dippa gurka..puss på det

nu ska ja duscha sen sova,
CYA

MAT

det kurrar i min mage,kurrkurr!
ska snart sluta sen ska ja äta på stan hade jag tänkt..drar med mig rebecca också på köpet! mig socialare när jag ska äta mat..Vi höres!

skolan igen.

nu sitter man här igen, känns som att vi bara arbetar med datorerna på skolan..men jag klagar inte! nu ska jag skriva om rhodos resan som jag varf med om i somras. Sen har jag bara en lektion till sen är det slut för mig idag. Det gillas! :)   


hektiskdag

kom cirkus nyligen hem från granlo, ska fixa lite nu sen ska jag hoppa i säng och ringa min pojkvän. Skulle väcka han, han är ju en mes vettni..lagt sig nio nya i tre dagar i rad. Snyggkille! men jag gillar han ändå ;)

imorgon börjar jag tio coh slutar 13 10. Känns bra! sen är jag barnvakt igen!

Pöss

Tisdag!

jobbiga jävlar jag sitter och lyssnar på nu, små ettor ska hålla på att skrika och löjla sig. STÄNG ERA JÄVLA MUNNAR!

igår tog jag en subway efter skolan,sen satte jag mig hos wilma som satt på M och träna till hennes körkort. Känns mycket bra, då kan man åka med den racebruden! :) sen gick jag till bion och mötte upp kristian och såg på flickan som lekte med elden. Så hävla bra, inte lika bra som förra,men den förra var ju öppningsnumret. Men den andra är lätt värd att se.

Idag ska jag vara barnvakt åt abbe..sen ska jag plugga lite till lörtkortet för att jag ska sitta och plugga imorgon på M. Snart är det dags att åka bil!

CYA

varmochskön!

nu ha jag badat badtunna och skrubbat min kropp med peeling som innehåller brazil nuts. Tål egntligen inte nötter men det går bra att skrubba det på kroppen.

Nu ska jag göra powerpoint sen ska ja invänta kristian och kanske gå ut och gå.




SES

HÖRS

är hemma i silje nu efter en händelse rik helg. Både bra och dåliga sätt. Igår åkte jag och kristian till matfors,blev lite träffande med folk och mina älskade cheesebolls!<3    och träffade mickan och vilma också, longtimeago! Sen vid tolv åkte jag och krille hem,hade asont i magen.

imorse åkte jag hem från kristian, nu idag ska jag göra lite homeworks sen träffa lite släkt och bada badtunna. Mys sen är det charliesänglar ikväll! Kanske blir gurska och dipp.  Puss på det

nu ska ja pussa på mina kusiner! eller sedan iaf

RÖSTA IMORGON!

god eftermiddag!

skän dag och skön gårdagen..efter skolan åkte jag in till stan med rebecca, käkade lite. Sen drog jag hem och övningkörde lite. Sen åkte jag till crilla,köpte med mig gurka och dipp. det gillas! satt och tittade på idol, sen gick vi ut och snackade med några. Sen kom också kristian, såg på en film. My super ex..hmm jag no comments om filmen. Vi blev pummsig sen åkte vi hem och sov.

Idag ska åkte jag och kristian till stan, jag fixade lite ärenden sen så skulle krille till synsam.Sen bjöds det på en kebabtallrik! sen hem till kristian,som jag sitter hos nu. Varit och ätit hos hans farmor och farfar. Ursött! sen ikväll kanske vi tar oss en tripp till stan eller matfors.

Nu ska jag titta på skor som ska köpas sen tänka ut vilka jag ska rösta på imorogn i kyrkovalet! viktigtviktigt!

Oyes!

sitter nu och ha håltimme i nå timmar
sen är det bild, sen drar jag till stan
kanske de blir lite mat med rebecca..
man vet aldrig, men ikväll blir det vara hos crilla
gööörka och diiiiip!  just love it

Smsa vettja!


HÖ-HÖ

blev en lite hektiskt morgon
kristian sov över och jag blev pigg direkt!
härligt! nu ska ja upp och fixa mig
sen skjutsar min fader mig till skolan

vad händer i helgen?!





Tävling! :)

" jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med"





hoppas inte

kära er

idag har jag varit hos mormor och myst där med therese. Vi köpte med oss en varsin bakelse, mycket gott! sen sov vi lite och kikade på film, haft det bra för att vara sjuk. Min mage är fortfarande knas, många syftar på att det kan vara magkatarr. Gick in och läste på de och alla sympton stämmer, isklobisskloo.  Får se hur det är imorgon

om nån mindre än en timma så kommer mamma hem från turklandet. Skönt för hon men inte för oss. eller jo vi får ju mat på bordet iaf. Och ingen pojkväns tid helle. Mycket jobbigt

SKITmage

va fan är det för fel på min mage? :(
har fortfarande lika ont!
nu snart kommer mormor och therese
jag tilbringar min dag med dem..GÖTT!

MAGVÄRK

mår asdåligt! ska se film sedan sova
imorgon blir det ingen skola
men jag åker till mormor ist så nån tar hand om mig


förlåt

STICK

shululu, drog lite tidigare från skolan idag,
är inte på topphumör, tro int de bli nån skola imorgon för min del
också känns det lite onödigt att gå..har bara en lektion ;o
så nä de blir sovmorgon för min del.

ikväll ska de bli idoltittande
och maybe byda lite på tradera

SES

första lektionen åkte jag inte till, trodde jag skulle bli hemma idag..har en sån hals och magvärk. Men de känns bättre nu efter en varmchockolade. Det är långt till bussen går så jag tar det lugnt ett tag .

Justde! sover hos kristian idag!

bu- hu

jag har huvudvärk.. kanske ska gå coh lägga mig. Men jag vill ju se roast på berns! det gillas

kom hem till mig

lily allen - not fair! det gillas

nu ha jag nyss fått lite kina amt i min magsäck, jag bjöd pappsen! :) nu ikväll blir det matsmältning sen göra lite läxor och hänga tvätt.  sen väntas en samtal från min pojke! :)



den ska bli min om några veckor!! :)

HE-HE

ska hoppa in i duschen nu, sen ska ja vänta på pappa så jag får lite kinamat i magen :) ska bara vara hemma idag, och ta'et lugnt. Kanske hänga lite tvätt sen hoppas på att man får några samtal!

Jo justde! åkte rullstol idag på stan! :) haha, först åkte jag coh jenny runt lite sen så åkte jag med arman och elbert, haha så jävla kul =D=D

GOODNIGHT

ska sova nu med min pojkvän.. vi är fortids Pännsschisar!

P..ÖSS

FRÅN PAPPAS TÄVLING

som sagt ajg följde ju med min pappa järvsö..eller ja nästintill :) han skulle hjälpa till med i en ko utställning :)

pappa och kossan maja eller var det moa?!
e


Kossan tjurar


pappa förlorade men inte buttra miner för det!



en söndag!

tjabbatjenahallå

gårdagen var mycket bra, vi såg tv och spelade spel satt och åt onyttigeheter sen såg vi baksmällan sen gick vi och la oss halv elva!!! HE HE HE

idag har det varit en bra dag,jag coh kristian vaknade tidigt,vi fikade och såg klart baksmällan. Urbra film! sen så chilla vi tills therese och lars vakna,vi gjorde i ordning oss sen drog vi till bussen. Den åkte förbi oss,så vi tassade hem & frågade farfar. Så snällsom han är så skjutsade han oss till stan :)

vi skiljde oss åt och jag å kristian drog till birsta, jag köpte två par leggisar och hårfärg och käkade på donalds. sen åkte vi till stan, kristian köpte lite kläder sen tog vi oss en fika innan byyyssen gick. Och nu ha ja färgat håret IGEN.. men de behövdes :) nu ha vi FF och vi ska väl bara chilla.. :) kanske de blir en tripp till bergsåker :)

P...ÖSS

peningan!

ska åka till birsta snart, therese och lars sov över här :)
mer detaljer senare, ska bajja kläder idag! :)

CYA

morning!

WHATS'UP?

själv ska jag klä på mig och åka iväg

TOODELES

Lookandenjoy!

http://www.jkweddingdance.com/

så jävla bra,   vi torrbollar i sverige gör alldrig nått sådant! :)

RUMBA

sitter nu som en turban och har nyss duschat, mycket skönt! idag har det varit n ganska slapp dag. Hittade mitt arbete somjag trodde var borta igår. Lugnt allihopa! :) jag är en sån himla lysknapp!!

Efter skolan så gick jag till banken och växla mina mynt till sedel! sen åkte hem, och mådde inte så bra. Skulleha mys här hemma min flickorna men så blev det ju inte :'( får ta de nån annan dag eller är der den 10 som gäller! :)

ikväll blir det att ta lugnt sen tidigt imorgon en tripp till järvsö..spendera tid med pappsen!

pölsa

nä jag sket i arbetet och jag är förbannad
på mitt arbete & att jag håller på att få en finne på hakan
jätte ont gör det ;((( men nu ska duscha
sen snacka lite med min älskling!

KYSS

FAAAN

FITT DATOR.....mitt arbete som ska in imorgon är borta
hatar skolans fittdatorer!!!!!!! åååååååh va less jag blev!

f

sitter och kikar på idol nu,just love it
sen ska jag göra klart min läxa
sen duscha av mig och tjata på pappa

SWEET

yesbox!

nu sitter jag i granlo med albert
han sitter på bolt nu..jag tror
att jag ska göra han sällskap

fel och smsa mig!

CIAO

ska dra och vara barkvakt nu, förvånad? :)

sådärja

jag mår dåligt när jag läser ''kända'' d***ie Att man kan leva så som människa så som hon gör, hon trycker ner på folk som att hon vore nått mycket bättre.  Hon är en jobbig,vita läppar liten fjortis som tror att hon ska bli nått stort här i världen. Visst många läser hennes  blogg men om några månader kommer folk att lessna på att läsa om en blondtjejs idiotiska liv. Då är du inget mer än en MÄNNISKA..men nu är du känd då är man ju inte vemsomhelst liksom!

så! nu känns min torsdag mycket bättre!

3åroch2månader!

sitter just nu i denna sekund i pappas mysiga morronrock..väntar på bättre tider. Det är alldeles för tyst nu här hemma nu när mamma är i turkiet :(:( vem ska ja prata med nu på morron? måste skaffa mig en kompis!

idag har jag bara två lektioner känns bra,men då är de bara hur det ska gå hos åklagaren! oouusch! be nice

in i sista minut!

go go sverige! just nu 1- 0!
sen blire det dusch och sedan idol
myst lite med grönsaker och dipp
men det tog lite fort slut

nu måste ja ta över mammas gener och lägga mig i soffan coh skrika!

Iknewyouwantme!

underbart att sluta 13 10 varje onsdag!
innan jag tog byyyssen hem från stan så gick jag in till hemköp coh köpte lite gotta tills ikväll. Det är ju fotboll..tjaala,sen idol sen fråga olle. Fullsmeckatschema i soffan  =D

imorgon ha ja ett skönt schema..två lektioner bara, sen ska jag till åklagaren.
men vi ha de jävla coopertestet på idrotten ;o!!



hello my new shoes!

hejåhå

sitter och fördriver tiden med att blogga,
bloggen funkar alltid!

jag slänger in en bild



min nya väska
mina nya skor

mammas resväska..FLY AWAY MUM!

ickesanicke

de går bara inte att beskriva hur mitt liv är om 25 utan att vara seriös..jag tänker inte hålla på att spekulera hur allt kommer att vara och vara seriös när man ska berätta det. nejtack! Så imorgon tänker jag köra gärnet coh visa min powerpoint och berätta för hela klassen att jag är gift med tom felton(malcfoy från harry potter) l..åt de vara min dröm!

nu ska jag fika lite sen sova gott och hoppas att jag får vara med kristian imorgon :) :)

WHAT HAVE I BECOME!

nuu är jag barnvakt åt favorit albert
jag kör en reprisare med att vara barnvakt på torsdag oxå

varit en tröttsam skola idag,
men jag köpte skor och örhängen efter skolan
bilder kommer när jag har tid och lust!

STOPPA FISKEN

nu sitter jag i grupprum med fler proppar..ska hålla på skriva nå jävla krångliga frågor. Men jag tar tag i allt och ska klara det.

sen är de äckel lunch..FISK, finns de nått äckligare?!  varje vecka är det fisk..LÄGG AV MED DET ;')

felfelfel

åååååh!
hatar kovlands bussarna, nu kommer jag komma försen till historian idag för att vi måste släppa av nå snorungar på bergsåker skola..fel att den rätta bussjävlen plockar upp mig så ja hinner till lektion! OOOOOOUURG!


who?

nu sitter jag coh skrattar för mig själv i våran beiga soffa. TIttar på roast på berns..haha :) synd att ingen vill skratta med mig! ;D imorgon ska jag på hedbergska första lektionen,så det blir tufft med bussarna men ska **flörta** lite med mamma så hon kanske kan skjutsa mig till bergsåker

men nu ska ja fortsätta att skratta i min ensamhet, BUHUUUUUUU

Utkast: ooff!! ser ...




ooff!! ser ni ilskan i ögat?
idag på es så hade vi uppgift
det vara att fota en känsla,

hmm..kan ju tror at jag är skit nödig!


..

nu är jag less på att sitta vid denna dumburk, är nog dags att sitta vid tvn ett tag. hahah,tragiskt tv dator..dator tv. aya, ska kila nu kanske kommer och smeker denna dumburk igen

MORE

Leggins bok bok 149;-

Örhängen på bikbok 24.50 ;-

väska myrrona 50;-

 

dålig bild men tanken som räknas

idag på håltimmen så var jag på stan med therese

vi drog till medkina mat som lunch!

sen skulle hon dra på lektion och då kom emelie som ersättare

jag gick lite behövande saker

eller nä nu ljög jag inte behövande

men jag ville verkligen ha !!

Jag la undan ett par skor jag diggade direkt

och mer örhängen blir det imorgon :)

 

nu väntar på att vilma ska kirra min design!

rebecca gjorde ett bra jobb med headern,

vilma tar nu bakgrunden..lite slavar

MOHAHAH, har kopplet runt eran hals!

katshing : )

 

 


TAADAA

nu sitter jag med ansiktmask..IGEN
men jag villju liksom vara fin i ansiktet då får man slita!!!
ska tvätta ur mig de snart sen ska ja ta min stora kopp chocolate som min mamma nyss gjort :)

BRB

VERY NICE

nyss hemkommen från bio med älskling
såg på beck! jovars den var bra, men inte likt de andra filmerna :)

nu ligger kristian uppe och halvsover..kul kille
ja tänker fan inte lägga mid tidigt
nog med att ja vaknar tidigt!

imorgon ska ja på stan med kusin
och lösa problemet hoppas att de är slut med allt då
eller om ja måste spara ihop pengar pch pejja böter
ORKAR INTE!!! men de löser sig till slut får jag hoppas!

nä nu ska ja upp och pussa på min pojke

vart tog du vägen?

ouuuch vad ja ha slitit!
eller inte så svettigt mycket
jag har flyttat en hylla in i mitt rum
ni kanske får se nån gång
men kristian ringer aldrig!

vart är duuuu???
nä de får så att jag ringer IGEN

åå pyttsan!

eyyy

Ûnderbart att vakna klockan nio på en söndag morron, en repris från igår morse också. Va är det som händer med mig? jag börjar bli som kristian :) Alldeles nyss vek ajg lite tvätt åt min mamma, nu i veckan komme rjag att få vika en massa jävla tvätt. Mamma min åker till turkland på onsdag, så jag kommer inte att få nå mat eller kläder! illailla..men de ordnar sig!

idag ska jag inte göra värst så mycket, kanske städa lite. sen ikväll ska jag och kristian på bio..beck! längtar som attans! men nu ska jag vidare och se jim's värld. Älska programmet


ääääsch inte så onyttigt

nu har jag nyss tryckt i mig popcorn, tragiskt! men vad ska man göra? nu tittar jag på forest gump på teven..underbar film! ikväll var jag hos älskling och käkade surströmming med folk. Imorgon ska jag vara med kristian! och hela dagen tack :) ooo nu fick jag magvärk!

FUCKFACE

http://gaybloggen.com/2009/august/payback-time.html


så jävla rätt!

GÖR MIN DESIGN

jag luktar grillrök och korv
imorse var jag i skogen med på tarzanstigen
nyttigt med lite prommis

ikväll ska jag till kristian ska äta surströmming där
sen får jag se vad de blir efter det
får hoppas på att jag får träffa folk! : )

Nån som är sugen på att fixa min bloggdesign?

oooaah

nu är jag är min ögonlock sömnig, otroligt! klockan är inte ens tio, ska man lägga sig då? :o då kommer jag att vakna lika tidigt som tuppen och då är en dyrsovmorgon borta.. aja ska ringa kristian nu sen får ödet bestämma!


G-NIGHT

De går inte!

ja jag försöker ha en mysig fredag kväll men det går inte så bra med min ryggvärk och förkylning. Idag på skolan har det fungerat bra, efter skolan tog jag fika med flickorna och sen gick vi runt lite. Nu har ajg fixat så jag ringer gratis också, fast jag är ingen prat telefonflicka.Ja de blir väl till de viktiga personerna jag ringer till :)

min pojkvän har skitit i mig ikväll men jag har det bra med mian föräldrar hemma! Imorgon kanske det blir en sväng till stöde, mumma!

NI KAN JU SMSA VETTJA!

 

ja vafan man blir ju arg ibland

om jag inte får min popcorn så blir jag

våldsam!


en kort kille

jaja kristian håller på att skaffa en ny tjej men det är lugnt. Jag går och lägger min bredvid han ändå nu och sover! oroa er inte, jag fixar en annan kille!


kom heeeem vi börjar om igen

men kom in nångång kristian :(:(:(:( han är nere i verkstan och jag sitter här, alldeles själv i hans stuga. Imorgon är det fredag och det känns skönt men ändå inte.. då är det en vecka som har gått sen de hände. men vafan livet leker och går vidare. Imorgon blir det fika med flickorna, pöss på dom :) sen blir det väl granlo coh tjocka

nu ska jag fortsätta deppa i min ensamhet

eller hejjjjj, skicka ett kärt sms!

HOST

Nu sitter jag och är laddad över att åka till skolan fast min näsa är igentäppad med snor. Men jag har med mig våtservetter så jag kan tvätta händerna på skolan. det är ju ett jävla tjat om den där svininfluensan..så nu tvättar jag väl hänerna och håller tummarna för att jag inte blir smittad. Sen ikväll kanske jag drar till kristian, och smittar ner hans familj.

 

älskar min nya halsduk som jag fic av kristian :)<3


hatar snor

det går bara utför för min näsa..det rann hel tiden på bilbingon, konstigt attajg hann med att kryssa och torka mig! jo just det! mormor vamm 200kronor, så jag fick 60 av det! Plus att jag vann en godispåse..puss på det! Nu sitter jag här och ska snart gå upp, kanske duscha? så jag får värme på min kropp. Sen ska jag krypa ner i min säng och låtsas om att kristian som svär åt mig på nätterna ligger där. Som sagt får se om jag drar till skolan huvudtaget imorgon, det återstår och ser

FLÅS

fy helvete va dålig kondis jag har
och min hund dessutom..
nog dags att vi ska ut och träna
det gillas! nu väntar jag på mormor
sen ska vi på bilbingo och vinna pengar får jag hoppas

C U

ONE MISSTAKE.. GIVE ME A CHANGE ON MY LIFE

Nu ska jag starta ett nytt kapitel,en ny början. Det var ett misstag som jag gjorde och det ska aldrig göras om. Nu ska de bli förändring.

Jag snorar och snorar, min älskade pojkvän har tryckt in hans baciller i min mun och smittat mig. Men jag ska äta lite ''kinagard'' och se om det blir nån bättring. :) Igår var jag och älskling på birsta. jag tog en sallad och tryckte i mig och sen prinsesstårta till efterrätt! :)  sen fick jag en halsduk av kristian, sweet!

nu snart ska jag äta sen ska jag gå ner till lillhällom och hämta kristian cykel sen ska jag på bilbingo med mamma och mormor! :) sen plugga hade jag tänkt..  

snoris

RSS 2.0